Ostatni post z poprzedniej strony:
Ziemiojad nawet tak nie żartuj.. ta pomarańczowa to bedzie niedługo jak rozdymka wygladała
Dodano do tego postu po 9 dniach 2 godzinach 45 minutach 18 sekundach

Ostatni post z poprzedniej strony:
Ziemiojad nawet tak nie żartuj.. ta pomarańczowa to bedzie niedługo jak rozdymka wygladałaDodano do tego postu po 9 dniach 2 godzinach 45 minutach 18 sekundach
Na patelnię i pyszna kolacjaDodano do tego postu po 56 sekundach
już to dzisiaj raz słyszałem
hypoancistrus contradens.. tez wg mnie mocno przereklamowana ryba... piękna.. naprawdę piękna.. mam ich 12 podrostków - znaczy chyba 12.. bo widuje 1-2 sztuki w tygodniu.. Żeby się niemi cieszyć trzeba by mieć zbiornik hodowlany.. patyk.. jaskinia koniec wystroju.
myśle, że to je najlepiej charakteryzuje. Dla tych ryb musisz mieć oddzielne pomieszczenie żeby ich nie stresować, z pełną automatyką żeby się nie zaje... zamęczyć przy nich...
Podsumowując naprawdę trzeba je kochać.. a ja chyba aż tak nie zaangażowałem się w ta relacjeDodano do tego postu po 6 minutach 28 sekundach
to jest wręcz nieprawdopodobne.. czytałem nawet, że zdarzają się przypadki zabicia sie po przywaleniu w szybe...a potrafi je spłoszyć cokolwiek... i człowiek szuka przyczyn bo podobno speedowanie zdarza sie przy niesprzyjających warunkach... juz kur^%#%# zaraz będę mi zbierał krople rosy z rogu jednorożca..
mnie przywołują altumy...
KrolicDodano do tego postu po 4 dniach 20 godzinach 20 minutach 6 sekundach
Na altumy za niski. Ale na ładne pterophyllum scalare plus jakieś ziemiojady super szkło.