Ostatni post z poprzedniej strony:
Czy to jest to samo ?
Ostatni post z poprzedniej strony:
Czy to jest to samo ?Dodano do tego postu po 2 minutach 34 sekundach
Mam okazje poogladac rzeczy ,o ktorych zapomnialem .Dodano do tego postu po 59 sekundach
Dodano do tego postu po 16 minutach 42 sekundach
Dodano do tego postu po 1 minucie 26 sekundach
Dodano do tego postu po 1 minucie 27 sekundach
Dodano do tego postu po 1 minucie 54 sekundach
Ogolnie jestem domatorem ale lubie od czasu do czasu gdzies wyskoczyc i nie jest to knajpa czy dyskoteka .Dodano do tego postu po 2 minutach 9 sekundach
Dodano do tego postu po 5 minutach 2 sekundach
Dodano do tego postu po 18 minutach 43 sekundach
Dodano do tego postu po 4 minutach 3 sekundach
Dodano do tego postu po 2 minutach 40 sekundach
Dodano do tego postu po 51 sekundach
Dodano do tego postu po 2 dniach 27 minutach 41 sekundach
Dodano do tego postu po 1 minucie 27 sekundach
Dodano do tego postu po 48 sekundach
Dodano do tego postu po 1 minucie
Dodano do tego postu po 3 minutach 59 sekundach
Dodano do tego postu po 2 minutach 9 sekundach
Dodano do tego postu po 3 minutach 28 sekundach
Dodano do tego postu po 2 minutach 18 sekundach
Dodano do tego postu po 3 minutach 21 sekundach
Dodano do tego postu po 1 minucie 28 sekundach
Dla ulatwienia dodam ,ze mnie tam nie ma . Jestem tak brzydki ,ze ludziska boja sie robic mi zdjecia .Dodano do tego postu po 11 minutach 38 sekundach
Dodano do tego postu po 6 dniach 1 godzinie 43 minutach 24 sekundach
Dodano do tego postu po 38 sekundach
Dodano do tego postu po 40 sekundach
Dodano do tego postu po 38 sekundach
Dodano do tego postu po 50 sekundach
Dodano do tego postu po 17 minutach 2 sekundach
Dodano do tego postu po 35 sekundach
Dodano do tego postu po 48 sekundach
Dodano do tego postu po 1 minucie 12 sekundach
Dodano do tego postu po 46 sekundach
Dodano do tego postu po 31 sekundach
Dodano do tego postu po 1 minucie 11 sekundach
Dodano do tego postu po 1 minucie 17 sekundach
Dodano do tego postu po 56 sekundach
No jest to kwestia ustawień i oszukania drona i sterownika. W naszym kraju są przepisy które regulują kwestie zasięgu i wysokości. Mam uprawnienia od Urzędu Lotnictwa Cywilnego, A1/A2/A3, ale one nie dotyczą akurat tego drona. Ten mini2 jest dronem o wadze 249 gram i nie trzeba mieć pozwoleń. Można nim przelatywać nad tłumem ludzi, co jest zakazane większymi dronami. Długo by pisać na temat różnic. Maksymalna wysokość w Polsce, na jaką mogą się wznosić drony bez specjalnych zezwoleń to 120 metrów a odległość "pozioma" to "w zasięgu wzroku". Ten dron, ma ograniczenia softwerowe i wyżej nie poleci. Chyba że troszkę go oszukasz. Na tym filmiku, wysokość 800m.
Opisanie tego wszystkiego zajęło by mi mnóstwo czasu, ale jak na prawdę chcesz się dowiedzieć to możesz w wyszukiwarce wpisać DJI mini2 i wszystkiego się dowiesz.
Wersje z kamerkami typu GoPro lub innymi są to drony FPV, zupełnie inna bajka. Też składam drona FPV ale będę min latał w następnym sezone. Jest to wydatek około 8-12 tyś i muszę robić to tak, żeby nie odczuć takiego wydatku.
Dodano do tego postu po 2 minutach 25 sekundachDodano do tego postu po 1 minucie 38 sekundachDodano do tego postu po 2 minutach 25 sekundachDodano do tego postu po 50 sekundachDodano do tego postu po 3 minutach 44 sekundachDodano do tego postu po 43 sekundachDodano do tego postu po 1 minucie 2 sekundach