Zapraszamy na comiesięczne spotkania warszawskich akwarystów i użytkowników FAWA.PL.
Szczegóły w wątku: kliknij!. Najbliższe spotkanie już... w sobotę, 18.11.2017.o o godzinie 17:00. Zapraszamy do PUBu Zielona Gęś koło Metro Pole Mokotowskie
UWAGA! Konkurs FAWArium 2. Czytaj na Forum.

Błędy na forum ?

Awatar użytkownika

Autor
Tomasz3k
Zapaleniec
Posty: 426
Rejestracja: pt lut 06, 2015 9:12 pm
Lokalizacja: Mokotów
Na imię mam: Tomek
Płeć:

Błędy na forum ?

#1

Post autor: Tomasz3k » czw sie 25, 2016 7:42 pm

Czy tylko u mnie się coś pierniczy czy forum są jakieś błędy ?? Czcionka mi się zmieniła na jakąś mikro i do tego jak chcę pisać wiadomość to okna się dziwnie otwierają ... :-?

Awatar użytkownika

krasnal
Guru
Posty: 2370
Rejestracja: czw sty 08, 2009 4:30 pm
Telefon: 792940492
Lokalizacja: Warszawa-Wola/ Urlychów
Na imię mam: Slawek
Płeć:

Błędy na forum ?

#2

Post autor: krasnal » czw sie 25, 2016 8:29 pm

Tomasz3k pisze:Czcionka mi się zmieniła na jakąś mikro
Moja jest makro - bez lupy mogę czytać - strony otwierają się w kształcie kwadratu :razz:

Awatar użytkownika

miro
Guru
Posty: 2750
Rejestracja: ndz sty 13, 2013 8:29 pm
Lokalizacja: Centrum
Płeć:

Błędy na forum ?

#3

Post autor: miro » czw sie 25, 2016 8:55 pm

A u mnie jest zniekształcona str logująca na forum

Awatar użytkownika

kaingorn
Zapaleniec
Posty: 251
Rejestracja: pt sie 12, 2016 8:15 pm
Lokalizacja: Wawa, Białołęka-Nowodwory
Na imię mam: Lukasz
Płeć:

Błędy na forum ?

#4

Post autor: kaingorn » czw sie 25, 2016 9:45 pm

U mnie występują błędy w panelu profilowym. Wszystko jest ściśnięte, jakby dopasowało się do urządzenia mobilnego :(

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 15013
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:

Błędy na forum ?

#5

Post autor: Lech-u » czw sie 25, 2016 10:07 pm

A u mnie wyskakuje strona dla nudystow.

-- 25 sie 2016, o 22:07 --

I kto ma gorzej?
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u


fajerka
Fanatyk
Posty: 1697
Rejestracja: wt gru 01, 2009 9:52 pm
Lokalizacja: Legionowo/Wwa Włochy
Na imię mam: Asia
Płeć:

Błędy na forum ?

#6

Post autor: fajerka » czw sie 25, 2016 10:09 pm

Hmmm każdemu wedle potrzeb

to kara za śledzia i grzebanie w kodach
W przebudowie!
60l - muszlowce
200l - ogólne
112l tymczasowe
37.5l - mikrusy
Plany:
375l - ogólne
200l - muszlowce i...
112l - likwidacja
60l - mikrusy

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 15013
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:

Błędy na forum ?

#7

Post autor: Lech-u » czw sie 25, 2016 10:13 pm

Dobra. Na poważnie.

Proszę pisać jaka przeglądarka i jaki system operacyjny i jakie błędy wyskakują.

Najlepiej wstawić printskcreeny.
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

radmac
Maniak
Posty: 935
Rejestracja: wt lut 25, 2014 8:23 pm
Lokalizacja: wola/śródmieście
Na imię mam: Jarek
Płeć:

Re: Błędy na forum ?

#8

Post autor: radmac » czw sie 25, 2016 10:42 pm

krasnal pisze:
Tomasz3k pisze:Czcionka mi się zmieniła na jakąś mikro
Moja jest makro - bez lupy mogę czytać - strony otwierają się w kształcie kwadratu :razz:
jak za małe literki to "ctrl" + "=", a jak za duże to "ctrl" + "-". ewentualnie "ctrl" i kółkiem myszki góra/dół.
wielkość domyślna (100%) to "ctrl" + "0".
Zawsze bierz pod uwagę fakt, że możesz się mylić - Terry Pratchett

Awatar użytkownika

rhino
Zasłużeni
Posty: 4289
Rejestracja: wt sie 24, 2010 1:57 pm
Lokalizacja: Kraków,Warszawa-Wawer
Płeć:
Kontakt:

Błędy na forum ?

#9

Post autor: rhino » czw sie 25, 2016 10:55 pm

Chrome.
Wersja 52.0.2743.116 m

Delikatny rozjazd okien. Szczególnie widoczne w panelu użytkownika. Styl forum: prosilver (ale to wiesz ;) )

Awatar użytkownika

Autor
Tomasz3k
Zapaleniec
Posty: 426
Rejestracja: pt lut 06, 2015 9:12 pm
Lokalizacja: Mokotów
Na imię mam: Tomek
Płeć:

Błędy na forum ?

#10

Post autor: Tomasz3k » pt sie 26, 2016 1:02 am

Obrazek

Win 10 , mozilla
Przy odczytywaniu lub pisaniu wiadomości takie kobyły mam .
Co do małych literek na forum to radmac miał rację , przeglądarka fiksuje i jak wchodzę na fawe to ustawia na 80% ,na innych stronach jest ok. Przy pisaniu odpowiedzi na forum sytuacja jest taka sama.

Awatar użytkownika

kaingorn
Zapaleniec
Posty: 251
Rejestracja: pt sie 12, 2016 8:15 pm
Lokalizacja: Wawa, Białołęka-Nowodwory
Na imię mam: Lukasz
Płeć:

Re: Błędy na forum ?

#11

Post autor: kaingorn » pt sie 26, 2016 6:42 am

Obrazek
Win 7, chrome Wersja 52.0.2743.116 m.
Na firefox jest ok. Czyściłem pamięć podręczną i ciasteczka, dalej to samo na chrome.

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 15013
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:

Błędy na forum ?

#12

Post autor: Lech-u » pt sie 26, 2016 10:44 am

Poprawiłem niektóre błędy.

Proszę sprawdzić jak to teraz wygląda. Coś się polepszyło? Gdzie są jeszcze błędy?
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

kaingorn
Zapaleniec
Posty: 251
Rejestracja: pt sie 12, 2016 8:15 pm
Lokalizacja: Wawa, Białołęka-Nowodwory
Na imię mam: Lukasz
Płeć:

Re: Błędy na forum ?

#13

Post autor: kaingorn » pt sie 26, 2016 12:40 pm

Panel użytkownika już działa poprawnie
Obrazek
43l - Bystrzyki Amandy, Microrasbory Galaxy, Krewetki kundelkowate
81l - Towarzyski roślinniak - Limki Garbatki, Borelli / Ziemniak w trakcie dojrzewania

Awatar użytkownika

miro
Guru
Posty: 2750
Rejestracja: ndz sty 13, 2013 8:29 pm
Lokalizacja: Centrum
Płeć:

Błędy na forum ?

#14

Post autor: miro » pt sie 26, 2016 1:04 pm

Już jest ok , tylko tej str ' dla nudystów " nie mam :razz:

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 15013
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:

Błędy na forum ?

#15

Post autor: Lech-u » pt sie 26, 2016 1:11 pm

No to mamy kolejny sukces!
Forum naprawione.

PS. miro, może musisz odświeżyć? U mnie biegają bez problemów.
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

Autor
Tomasz3k
Zapaleniec
Posty: 426
Rejestracja: pt lut 06, 2015 9:12 pm
Lokalizacja: Mokotów
Na imię mam: Tomek
Płeć:

Błędy na forum ?

#16

Post autor: Tomasz3k » pt sie 26, 2016 1:12 pm

U mnie też działa już wszystko OK.

Awatar użytkownika

krasnal
Guru
Posty: 2370
Rejestracja: czw sty 08, 2009 4:30 pm
Telefon: 792940492
Lokalizacja: Warszawa-Wola/ Urlychów
Na imię mam: Slawek
Płeć:

Błędy na forum ?

#17

Post autor: krasnal » pt sie 26, 2016 7:11 pm

Tomasz3k pisze:wszystko OK.
:viva: :viva: :viva:

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 15013
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:

Błędy na forum ?

#18

Post autor: Lech-u » sob wrz 03, 2016 4:35 pm

Uwaga! Znowu "ulepszałem" forum.
Proszę sprawdzić, czy nie pojawiają się błędy na różnych stronach.
Jeśli tak, to proszę o Print Screena.
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

Rafał Odo
Gaduła
Posty: 192
Rejestracja: pt paź 22, 2010 6:23 pm
Lokalizacja: Warszawa, Żoliborz
Płeć:

Re: Błędy na forum ?

#19

Post autor: Rafał Odo » sob wrz 03, 2016 9:03 pm

Nigdzie nie widzę apelu smoleńskiego...
Chodzenie po bagnach wciąga.

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 15013
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:

Błędy na forum ?

#20

Post autor: Lech-u » czw wrz 08, 2016 12:32 am

Uwaga!
Zainstalowałem najnowszą wersję Tapatalk dla FAWA.

Proszę o informacje czy wszystko działa prawidłowo.
Jeśli zauważycie jakieś błędy, proszę o screena z telefonu.
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

vatazhka
Bywalec
Posty: 75
Rejestracja: wt maja 10, 2016 10:48 am
Lokalizacja: Służew nad Dolinką

Re: Błędy na forum ?

#21

Post autor: vatazhka » pt wrz 09, 2016 9:45 am

Może drobnostka, ale w moim Tapatalku logo/ikona forum to automatyczny karmnik. Nie pojawiło się to z ostatnią zmianą.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 15013
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:

Błędy na forum ?

#22

Post autor: Lech-u » pt wrz 09, 2016 10:48 am

vatazhka pisze:Może drobnostka, ale w moim Tapatalku logo/ikona forum to automatyczny karmnik. Nie pojawiło się to z ostatnią zmianą.
Możesz podesłać sreen z telefonu?
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

psyho39
Fanatyk
Posty: 1503
Rejestracja: pn mar 10, 2014 9:14 pm
Lokalizacja: Warszawa, Białołęka
Na imię mam: Mariusz
Płeć:

Re: Błędy na forum ?

#23

Post autor: psyho39 » sob wrz 10, 2016 1:37 pm

Zawsze takie logo miałem na tt

Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
126-Pelvicachromis taeniatusi ,

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 15013
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:

Błędy na forum ?

#24

Post autor: Lech-u » sob wrz 10, 2016 3:42 pm

Wszyscy mają takie logo na TT.

I na razie nie wiemy jak to zmienić.


PS. Niektórzy w tym widzą obrazek serwera. :D
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

qpnix
Uzależniony
Posty: 602
Rejestracja: pn gru 21, 2015 9:44 pm
Lokalizacja: Piaseczno
Na imię mam: Lukasz
Płeć:

Re: Błędy na forum ?

#25

Post autor: qpnix » sob wrz 10, 2016 4:00 pm

Edytowanie postów w TT nadal nie działa

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 15013
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:

Błędy na forum ?

#26

Post autor: Lech-u » sob wrz 10, 2016 4:02 pm

To musi być wina TT.
U nas jest wszystko OK.
Prawdopodobnie...
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

qpnix
Uzależniony
Posty: 602
Rejestracja: pn gru 21, 2015 9:44 pm
Lokalizacja: Piaseczno
Na imię mam: Lukasz
Płeć:

Re: Błędy na forum ?

#27

Post autor: qpnix » sob wrz 10, 2016 4:05 pm

Dziwne w żadnym innym forum nie ma takiego błędu, a to logo to zawsze myślałem, że to karmnik automatyczny:)

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka


mattoid
Gaduła
Posty: 162
Rejestracja: czw sie 13, 2009 9:32 am
Lokalizacja:
Płeć:

Re: Błędy na forum ?

#28

Post autor: mattoid » sob wrz 10, 2016 6:15 pm

qpnix pisze:Edytowanie postów w TT nadal nie działa
U mnie działa bez problemu.
25l w trakcie uruchamiania.

Awatar użytkownika

qpnix
Uzależniony
Posty: 602
Rejestracja: pn gru 21, 2015 9:44 pm
Lokalizacja: Piaseczno
Na imię mam: Lukasz
Płeć:

Re: Błędy na forum ?

#29

Post autor: qpnix » ndz wrz 11, 2016 7:57 am

Czyżby, a widziałeś posty po edycji...nie znikają?

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka


mattoid
Gaduła
Posty: 162
Rejestracja: czw sie 13, 2009 9:32 am
Lokalizacja:
Płeć:

Re: Błędy na forum ?

#30

Post autor: mattoid » ndz wrz 11, 2016 8:53 am

qpnix pisze:Czyżby, a widziałeś posty po edycji...nie znikają?
Fucktycznie. Dopiero teraz zauważyłem, że już nie widzę posta ze screen-em. Normalnie wziął i zniknął.
25l w trakcie uruchamiania.

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości