Zapraszamy na comiesięczne spotkania warszawskich akwarystów i użytkowników FAWA.PL.
Szczegóły w wątku: kliknij! Najbliższe spotkanie już... w sobotę, 12.05.2018.o o godzinie 17:00. Zapraszamy do PUBu Zielona Gęś koło Metro Pole Mokotowskie Chcesz koszulkę FAWA? Zamów tu: Koszulki FAWA - edycja 2018
Szczegóły w wątku: kliknij! Najbliższe spotkanie już... w sobotę, 12.05.2018.o o godzinie 17:00. Zapraszamy do PUBu Zielona Gęś koło Metro Pole Mokotowskie Chcesz koszulkę FAWA? Zamów tu: Koszulki FAWA - edycja 2018
chora paletka
chora paletka
Witam . Dzisiaj padła mi paletka , po wyłowieniu z wody na ciele były małe ok. 1 cm małe robaki w kolorze ciemnym . Może wiecie co to za choroba i jak ją leczyć . Mam jeszcze 8 szt. niedawno kupiłem . Pomocy . Dzięki za jakąś rade i pozdrawiam.
-
- Noble
- Na imię mam: Jacek
A jakieś zdjęcia tych robaków i padłej paletki można prosić? Bez zobaczenia tych robali nie da się wystawić poprawnej diagnozy.
chora paletka
Niestety już wyrzuciłem.
chora paletka
Ostatnio zmieniony czw gru 28, 2017 9:51 pm przez cinek1916, łącznie zmieniany 1 raz.
"I nie myśl, że to wstyd gdy dziś prosisz o pomoc,
jutro sam możesz być dla kogoś pomocną dłonią."

jutro sam możesz być dla kogoś pomocną dłonią."

-
- Noble
- Na imię mam: Jacek
Gucio 66- hoduję paletki od kilku lat i jak będziesz miał problemy ze swoimi (a przypuszczam, że będą skoro znalazłeś robaki w akwarium) to śmiało zgłaszaj się do mnie- w miarę swoich możliwości i wiedzy - pomogę (też jestem z Ząbek)
chora paletka
Witam.
Czym najlepiej karmić paletki . Suchym , mrożonką czy coś własnej roboty . Dzięki za info i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku.
Czym najlepiej karmić paletki . Suchym , mrożonką czy coś własnej roboty . Dzięki za info i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku.