Nie wiem czy mam samicę odłowić ? czy pan będzie się nadal opiekował narybkiem? Czytałem , że samica po dwóch tygodniach dopuszcza samca do wychowu . Jednak w tej sytuacji ??? Czy on ją dopuści czy raczej dobije

No i wszystko gra. Małych coraz mniej ale silniejsze rosną . Widać od razu który samczyk a która samiczka a maja dopiero 5,0 mm. Jest różnica w wielkości i budowie. Może się mylę ale nie sadzęDodano po przerwie do tego postu:
Neon Blue czy Electric Blue ? Która nazwa jest poprawna. Nanocara Anomala ?Dodano po przerwie do tego postu:
Może pomoże - viewtopic.php?t=34146marianekm-14 pisze: Nie potrafię tu wklejać zdjęć bo pokazałbym o co chodzi
Dziękuję Wam za odpowiedzi. Zobaczę co z tymi zdjęciami . Dzięki.Dodano po przerwie do tego postu:
Rób szybko zdjęcia i dawaj na konkurs fotograficzny FAWArium 2017!!!. Akurat pasuje temat konkursu.marianekm-14 pisze: Rodzice znowu się trą .
jeśli możesz - pokaż zdjęcie(a) pary i wskaż różnice, bo ja jakoś nie mam pewności co do swoich.marianekm-14 pisze: Różnice miedzy samicą a samcem były spore i teraz są jeszcze większe , nie sposób się pomylić
Dodano po przerwie do tego postu:
Dodano po przerwie do tego postu:
Dopiero się uczę. To pierwsze udanie wklejone zdjęcie , niestety na razie też ostatnie. Jest w podglądzie a później "wyślij " i znika.Dodano po przerwie do tego postu:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość