Ostatni post z poprzedniej strony:

Ostatni post z poprzedniej strony:
Na powaznie mysle o restarcie . Zawsze mam genialny pomysl na akwarium z mala iloscia gatunkow roslin , w stylu pana Amano = korzenie , mikrozorum , anubias , bucki , sporo przestrzeni z jakims czerwonym detalem roslinnym ale zawsze gore bierze syndrom dzieciaka = chce miec wszystko i duzo . Do tego ten nieodparty ped do eksperymentow .Dodano do tego postu po 10 minutach 12 sekundach
Co do motocykli . Interesuja mnie od zawsze ale nie z takim zacieciem jak u Ciebie . Po prostu ten byl kupiony pod wplywem impulsu ...pewnie glupoty . Pojechalem po skuter a wyjechalem motorkiem . Nastepny bedzie madrzejszy . Cos na dluzsze dytansy , wygodniejszy . Mysle o jeszcze jednym = Benelli TNT do tego . To nie jest moj pierwszy komar .Dodano do tego postu po 4 minutach 21 sekundach
Jak zakupisz rośliny, ale nie z invitro, najlepiej od kolegów z przycinki, to po 3 miesiącach będzie blisko. Oczywiście przy Co2, nawożeniu i odpowiednim oświetleniu.marioelcamino pisze: ↑czw kwie 28, 2022 9:08 am Jaka dżungla, nie wiem kiedy u mnie takie coś wyrośnie.