Ostatni post z poprzedniej strony:
Mogę wymienić jednego bojka na 3 samice (jeśli masz ich więcej), chłopak markowy z Ketrab-a
Ostatni post z poprzedniej strony:
Mogę wymienić jednego bojka na 3 samice (jeśli masz ich więcej), chłopak markowy z Ketrab-aDodano do tego postu po 6 godzinach 20 minutach 50 sekundach
Bo nowomoda? Ryby labiryntowe do których należą bojowniki warto podziwiać także przy powierzchni, a nie tylko od o[gona] strony.
U mnie od zawsze podlegają głaskaniu
To forum staje się feministyczne
Mam chyba problem,albo moze i nie... Z parametrami wody. Mam w domu testy paskowe 7w1 z JBL, robiłam wczoraj. Dzisiaj byłam w sklepie i wzięłam z każdego akwarium trochę wody do zbadania i wyniki mnie co najmniej bardzo zaskoczyły. Proszę w związku z tym o poradę czy mam się martwić czy wyjść z założenia, że facet mnie próbował naciągnąć na zakup jego testów/nawozów/wszystkiego co się tylko da (trochę mam takie wrażenie).Dodano do tego postu po 5 dniach 1 godzinie 11 minutach 14 sekundach
Bo z tego co widziałam to u nas JBL są na miejscu dostępne, inne bym musiała zamawiać.Dodano do tego postu po 1 minucie 15 sekundach
Nie wiem czy takie pytanie zadawać tutaj,czy w dziale glonów,ale spróbuję:Dodano do tego postu po 1 miesiącu 11 dniach 21 godzinach 59 minutach 34 sekundach
W sumie to nie myślałam o gupikach tylko jednodniowce,ale jakoś w moich okolicach ją ciężko dostać,to już niech będą te gupiki...Dodano do tego postu po 14 minutach 35 sekundach