Error

W tym dziale możesz poruszać różne sprawy, niekoniecznie związane z akwarystyką. Pisz o wszystkim i o niczym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

Autor
Alishia
Gaduła
Posty: 185
Rejestracja: pn lip 17, 2017 6:17 pm
Lokalizacja: Bielany
Na imię mam: Aga
Płeć:

Error

#1

Post autor: Alishia » śr sty 24, 2018 1:05 pm

Często jak chce zajrzeć na Fawa wyskakuje mi error: przekroczenie parametrów bezpieczeństwa serwera. Też macie z tym problemy? Z czego on wynika?
Dziś też zdarza się, że wejdzie mi na Fawę, ale jak chce odświeżyć czy odpalić czyjś post wyskakuje ten error.


DanielP
Noble
Posty: 705
Rejestracja: wt kwie 25, 2017 9:52 am
Lokalizacja: Szczaki/Warszawa
Na imię mam: Daniel
Płeć:

Error

#2

Post autor: DanielP » śr sty 24, 2018 1:23 pm

Dziś chyba coś jest nie tak w sieci bo ja też miałem z tym problem ale udało mi się to obejść wchodząc na stronę logowania:-)

Awatar użytkownika

Autor
Alishia
Gaduła
Posty: 185
Rejestracja: pn lip 17, 2017 6:17 pm
Lokalizacja: Bielany
Na imię mam: Aga
Płeć:

Error

#3

Post autor: Alishia » śr sty 24, 2018 1:26 pm

Mi to się pojawia nie tylko dziś, od kliku dni przynajmniej, ale dziś wyjątkowo często.

Awatar użytkownika

marcinzabki29
Cesarz
Posty: 10975
Rejestracja: pn kwie 13, 2015 9:15 pm
Lokalizacja: Ząbki
Na imię mam: Marcin
Płeć:

Error

#4

Post autor: marcinzabki29 » śr sty 24, 2018 2:49 pm

Rzeczywiście coś jest dzisiaj nie tak.
Ale tylko dzisiaj.
A co dziwne, tylko na telefonie.
Pozdrawiam Marcin

Awatar użytkownika

Autor
Alishia
Gaduła
Posty: 185
Rejestracja: pn lip 17, 2017 6:17 pm
Lokalizacja: Bielany
Na imię mam: Aga
Płeć:

Error

#5

Post autor: Alishia » śr sty 24, 2018 2:56 pm

Mi na komputerze ciągle się pojawia. Z telefonu z kolei nie mogę się zalogować na swoje konto, mogę przeglądać jako gość, ale to pewnie wina mojego telefonu, jest już wysłużony.

Awatar użytkownika

mariom222
Noble
Posty: 337
Rejestracja: pn lis 14, 2016 4:58 pm
Lokalizacja: warszawa włochy
Na imię mam: Mariusz
Płeć:

Error

#6

Post autor: mariom222 » śr sty 24, 2018 5:05 pm

u mnie od rana ten błąd wyskakuje i właśnie przed chwilą też, ale tylko na stronie głównej
np jeśli odświeżam temat igor255 o morskim to jest ok

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 18050
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:

Error

#7

Post autor: Lech-u » śr sty 24, 2018 5:18 pm

Ja też mam ten problem.

Chyba coś z serwerem się dzieje...
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

SHARK
Gaduła
Posty: 182
Rejestracja: ndz gru 03, 2017 9:39 pm
Lokalizacja: Warszawa, Bemowo
Na imię mam: Borys
Płeć:

Error

#8

Post autor: SHARK » śr sty 24, 2018 7:10 pm

Lech-u pisze:
śr sty 24, 2018 5:18 pm
Chyba coś z serwerem się dzieje...
509 Bandwidth Limit Exceeded. Taki komunikat dostaję. Albo 509 Process limit exceeded.

Konta hostingowe mają zazwyczaj miesięczne limity transferu danych i limity odpalanych procesów. Najprawdopodobniej konto na którym stoi forum dobija do takiego limitu ale mogę się oczywiście mylić.
Ostatnio zmieniony śr sty 24, 2018 7:14 pm przez SHARK, łącznie zmieniany 1 raz.
obrazek

ODPOWIEDZ