Błędy na forum ?

Awatar użytkownika

Autor
Tomasz3k
Zapaleniec
Posty: 451
Rejestracja: pt lut 06, 2015 9:12 pm
Lokalizacja: Mokotów
Na imię mam: Tomek
Płeć:
Kontakt:

Błędy na forum ?

#1

Post autor: Tomasz3k » czw sie 25, 2016 7:42 pm

Czy tylko u mnie się coś pierniczy czy forum są jakieś błędy ?? Czcionka mi się zmieniła na jakąś mikro i do tego jak chcę pisać wiadomość to okna się dziwnie otwierają ... :-?


krasnal
Guru
Posty: 2532
Rejestracja: czw sty 08, 2009 4:30 pm
Lokalizacja: Warszawa-Wola/ Urlychów
Na imię mam: Slawek
Płeć:
Kontakt:

Błędy na forum ?

#2

Post autor: krasnal » czw sie 25, 2016 8:29 pm

Tomasz3k pisze:Czcionka mi się zmieniła na jakąś mikro
Moja jest makro - bez lupy mogę czytać - strony otwierają się w kształcie kwadratu :razz:

Awatar użytkownika

Miro
Arcymistrz
Posty: 4546
Rejestracja: ndz sty 13, 2013 8:29 pm
Lokalizacja: Centrum
Płeć:
Kontakt:

Błędy na forum ?

#3

Post autor: Miro » czw sie 25, 2016 8:55 pm

A u mnie jest zniekształcona str logująca na forum

Awatar użytkownika

kaingorn
Zapaleniec
Posty: 257
Rejestracja: pt sie 12, 2016 8:15 pm
Lokalizacja: Wawa, Białołęka-Nowodwory
Na imię mam: Lukasz
Płeć:
Kontakt:

Błędy na forum ?

#4

Post autor: kaingorn » czw sie 25, 2016 9:45 pm

U mnie występują błędy w panelu profilowym. Wszystko jest ściśnięte, jakby dopasowało się do urządzenia mobilnego :(

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 17017
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:
Kontakt:

Błędy na forum ?

#5

Post autor: Lech-u » czw sie 25, 2016 10:07 pm

A u mnie wyskakuje strona dla nudystow.

-- 25 sie 2016, o 22:07 --

I kto ma gorzej?
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

fajerka
Fanatyk
Posty: 1753
Rejestracja: wt gru 01, 2009 9:52 pm
Lokalizacja: Legionowo/Wwa Włochy
Na imię mam: Asia
Płeć:
Kontakt:

Błędy na forum ?

#6

Post autor: fajerka » czw sie 25, 2016 10:09 pm

Hmmm każdemu wedle potrzeb

to kara za śledzia i grzebanie w kodach
Rezygnacja.

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 17017
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:
Kontakt:

Błędy na forum ?

#7

Post autor: Lech-u » czw sie 25, 2016 10:13 pm

Dobra. Na poważnie.

Proszę pisać jaka przeglądarka i jaki system operacyjny i jakie błędy wyskakują.

Najlepiej wstawić printskcreeny.
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

radmac
Fanatyk
Posty: 1055
Rejestracja: wt lut 25, 2014 8:23 pm
Lokalizacja: wola/śródmieście
Na imię mam: Jarek
Płeć:
Kontakt:

Re: Błędy na forum ?

#8

Post autor: radmac » czw sie 25, 2016 10:42 pm

krasnal pisze:
Tomasz3k pisze:Czcionka mi się zmieniła na jakąś mikro
Moja jest makro - bez lupy mogę czytać - strony otwierają się w kształcie kwadratu :razz:
jak za małe literki to "ctrl" + "=", a jak za duże to "ctrl" + "-". ewentualnie "ctrl" i kółkiem myszki góra/dół.
wielkość domyślna (100%) to "ctrl" + "0".

Awatar użytkownika

rhino
Arcymistrz
Posty: 4305
Rejestracja: wt sie 24, 2010 1:57 pm
Lokalizacja: Kraków,Warszawa-Wawer
Płeć:
Kontakt:

Błędy na forum ?

#9

Post autor: rhino » czw sie 25, 2016 10:55 pm

Chrome.
Wersja 52.0.2743.116 m

Delikatny rozjazd okien. Szczególnie widoczne w panelu użytkownika. Styl forum: prosilver (ale to wiesz ;) )

Awatar użytkownika

Autor
Tomasz3k
Zapaleniec
Posty: 451
Rejestracja: pt lut 06, 2015 9:12 pm
Lokalizacja: Mokotów
Na imię mam: Tomek
Płeć:
Kontakt:

Błędy na forum ?

#10

Post autor: Tomasz3k » pt sie 26, 2016 1:02 am

Obrazek

Win 10 , mozilla
Przy odczytywaniu lub pisaniu wiadomości takie kobyły mam .
Co do małych literek na forum to radmac miał rację , przeglądarka fiksuje i jak wchodzę na fawe to ustawia na 80% ,na innych stronach jest ok. Przy pisaniu odpowiedzi na forum sytuacja jest taka sama.

Awatar użytkownika

kaingorn
Zapaleniec
Posty: 257
Rejestracja: pt sie 12, 2016 8:15 pm
Lokalizacja: Wawa, Białołęka-Nowodwory
Na imię mam: Lukasz
Płeć:
Kontakt:

Re: Błędy na forum ?

#11

Post autor: kaingorn » pt sie 26, 2016 6:42 am

Obrazek
Win 7, chrome Wersja 52.0.2743.116 m.
Na firefox jest ok. Czyściłem pamięć podręczną i ciasteczka, dalej to samo na chrome.

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 17017
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:
Kontakt:

Błędy na forum ?

#12

Post autor: Lech-u » pt sie 26, 2016 10:44 am

Poprawiłem niektóre błędy.

Proszę sprawdzić jak to teraz wygląda. Coś się polepszyło? Gdzie są jeszcze błędy?
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

kaingorn
Zapaleniec
Posty: 257
Rejestracja: pt sie 12, 2016 8:15 pm
Lokalizacja: Wawa, Białołęka-Nowodwory
Na imię mam: Lukasz
Płeć:
Kontakt:

Re: Błędy na forum ?

#13

Post autor: kaingorn » pt sie 26, 2016 12:40 pm

Panel użytkownika już działa poprawnie
Obrazek
43l - Krewetki mix, Endlerki i Amandy
81l - Towarzyski roślinniak na ziemi - Neony Czarne i Platki koralowe

Awatar użytkownika

Miro
Arcymistrz
Posty: 4546
Rejestracja: ndz sty 13, 2013 8:29 pm
Lokalizacja: Centrum
Płeć:
Kontakt:

Błędy na forum ?

#14

Post autor: Miro » pt sie 26, 2016 1:04 pm

Już jest ok , tylko tej str ' dla nudystów " nie mam :razz:

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 17017
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:
Kontakt:

Błędy na forum ?

#15

Post autor: Lech-u » pt sie 26, 2016 1:11 pm

No to mamy kolejny sukces!
Forum naprawione.

PS. miro, może musisz odświeżyć? U mnie biegają bez problemów.
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

Autor
Tomasz3k
Zapaleniec
Posty: 451
Rejestracja: pt lut 06, 2015 9:12 pm
Lokalizacja: Mokotów
Na imię mam: Tomek
Płeć:
Kontakt:

Błędy na forum ?

#16

Post autor: Tomasz3k » pt sie 26, 2016 1:12 pm

U mnie też działa już wszystko OK.


krasnal
Guru
Posty: 2532
Rejestracja: czw sty 08, 2009 4:30 pm
Lokalizacja: Warszawa-Wola/ Urlychów
Na imię mam: Slawek
Płeć:
Kontakt:

Błędy na forum ?

#17

Post autor: krasnal » pt sie 26, 2016 7:11 pm

Tomasz3k pisze:wszystko OK.
:viva: :viva: :viva:

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 17017
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:
Kontakt:

Błędy na forum ?

#18

Post autor: Lech-u » sob wrz 03, 2016 4:35 pm

Uwaga! Znowu "ulepszałem" forum.
Proszę sprawdzić, czy nie pojawiają się błędy na różnych stronach.
Jeśli tak, to proszę o Print Screena.
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

Rafał Odo
Zapaleniec
Posty: 217
Rejestracja: pt paź 22, 2010 6:23 pm
Lokalizacja: Warszawa, Żoliborz
Płeć:
Kontakt:

Re: Błędy na forum ?

#19

Post autor: Rafał Odo » sob wrz 03, 2016 9:03 pm

Nigdzie nie widzę apelu smoleńskiego...
Chodzenie po bagnach wciąga.

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 17017
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:
Kontakt:

Błędy na forum ?

#20

Post autor: Lech-u » czw wrz 08, 2016 12:32 am

Uwaga!
Zainstalowałem najnowszą wersję Tapatalk dla FAWA.

Proszę o informacje czy wszystko działa prawidłowo.
Jeśli zauważycie jakieś błędy, proszę o screena z telefonu.
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

vatazhka
Bywalec
Posty: 75
Rejestracja: wt maja 10, 2016 10:48 am
Lokalizacja: Służew nad Dolinką
Kontakt:

Re: Błędy na forum ?

#21

Post autor: vatazhka » pt wrz 09, 2016 9:45 am

Może drobnostka, ale w moim Tapatalku logo/ikona forum to automatyczny karmnik. Nie pojawiło się to z ostatnią zmianą.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 17017
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:
Kontakt:

Błędy na forum ?

#22

Post autor: Lech-u » pt wrz 09, 2016 10:48 am

vatazhka pisze:Może drobnostka, ale w moim Tapatalku logo/ikona forum to automatyczny karmnik. Nie pojawiło się to z ostatnią zmianą.
Możesz podesłać sreen z telefonu?
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

Psyho
Noble
Posty: 1961
Rejestracja: pn mar 10, 2014 9:14 pm
Lokalizacja: Warszawa, Białołęka
Na imię mam: Mariusz
Płeć:
Kontakt:

Re: Błędy na forum ?

#23

Post autor: Psyho » sob wrz 10, 2016 1:37 pm

Zawsze takie logo miałem na tt

Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 17017
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:
Kontakt:

Błędy na forum ?

#24

Post autor: Lech-u » sob wrz 10, 2016 3:42 pm

Wszyscy mają takie logo na TT.

I na razie nie wiemy jak to zmienić.


PS. Niektórzy w tym widzą obrazek serwera. :D
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

qpnix
Uzależniony
Posty: 634
Rejestracja: pn gru 21, 2015 9:44 pm
Lokalizacja: Piaseczno
Na imię mam: Lukasz
Płeć:
Kontakt:

Re: Błędy na forum ?

#25

Post autor: qpnix » sob wrz 10, 2016 4:00 pm

Edytowanie postów w TT nadal nie działa

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 17017
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:
Kontakt:

Błędy na forum ?

#26

Post autor: Lech-u » sob wrz 10, 2016 4:02 pm

To musi być wina TT.
U nas jest wszystko OK.
Prawdopodobnie...
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

qpnix
Uzależniony
Posty: 634
Rejestracja: pn gru 21, 2015 9:44 pm
Lokalizacja: Piaseczno
Na imię mam: Lukasz
Płeć:
Kontakt:

Re: Błędy na forum ?

#27

Post autor: qpnix » sob wrz 10, 2016 4:05 pm

Dziwne w żadnym innym forum nie ma takiego błędu, a to logo to zawsze myślałem, że to karmnik automatyczny:)

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka


mattoid
Gaduła
Posty: 161
Rejestracja: czw sie 13, 2009 9:32 am
Lokalizacja:
Płeć:
Kontakt:

Re: Błędy na forum ?

#28

Post autor: mattoid » sob wrz 10, 2016 6:15 pm

qpnix pisze:Edytowanie postów w TT nadal nie działa
U mnie działa bez problemu.
25l w trakcie uruchamiania.

Awatar użytkownika

qpnix
Uzależniony
Posty: 634
Rejestracja: pn gru 21, 2015 9:44 pm
Lokalizacja: Piaseczno
Na imię mam: Lukasz
Płeć:
Kontakt:

Re: Błędy na forum ?

#29

Post autor: qpnix » ndz wrz 11, 2016 7:57 am

Czyżby, a widziałeś posty po edycji...nie znikają?

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika

marcinzabki29
Moderator
Posty: 10131
Rejestracja: pn kwie 13, 2015 9:15 pm
Telefon: 501124489
Lokalizacja: Ząbki
Na imię mam: Marcin
Płeć:
Kontakt:

Błędy na forum ?

#30

Post autor: marcinzabki29 » ndz wrz 11, 2016 11:06 pm

Przed chwilą miałem dziwną sytuację.
Zniknęło logo Fawy i był napis - pbp BP :shock:
Teraz już jest dobrze.
Pozdrawiam Marcin
240 litrów ogólne Większość Brzanki
240 litrów ogólne Głownie Tęczanki
90 litrów ogólne Głównie Limki Garbatki
30 kostka Wieloplamki
30 kostka Drobniczki Jednodniówki

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość