Błędy na forum ?

Awatar użytkownika

rupert
Uzależniony
Posty: 630
Rejestracja: sob sty 17, 2015 11:47 am
Lokalizacja: Warszawa, Tarchomin
Na imię mam: Hubert
Płeć:

Błędy na forum ?

#61

Post autor: rupert » wt maja 30, 2017 11:54 am

Ostatni post z poprzedniej strony:

Prawidłowo "przeciągnięty" prefix zamienię w dziale giełda nie wyświetla się w ogłoszeniu. Trzeba ręcznie go wpisać w tytule.

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 17786
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:

Błędy na forum ?

#62

Post autor: Lech-u » wt maja 30, 2017 1:03 pm

rupert pisze: Prawidłowo "przeciągnięty" prefix zamienię w dziale giełda nie wyświetla się w ogłoszeniu.
Wyświetla się na liście wątków w odpowiednim dziale giełdy. Poza tym wyświetla się w tytule wątku po otworzeniu całego wątku w dziale giełda.
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

rupert
Uzależniony
Posty: 630
Rejestracja: sob sty 17, 2015 11:47 am
Lokalizacja: Warszawa, Tarchomin
Na imię mam: Hubert
Płeć:

Błędy na forum ?

#63

Post autor: rupert » wt maja 30, 2017 1:12 pm

Ano racja jakoś nie zauważyłem wcześniej na liście wątków wiec dodałem ręcznie

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 17786
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:

Błędy na forum ?

#64

Post autor: Lech-u » śr cze 07, 2017 6:10 pm

Proszę o informację, czy Tinypic już się naprawił.
Czy można już wstawiać zdjęcia przez Tinypic?
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

marcinzabki29
Cesarz
Posty: 10975
Rejestracja: pn kwie 13, 2015 9:15 pm
Lokalizacja: Ząbki
Na imię mam: Marcin
Płeć:

Błędy na forum ?

#65

Post autor: marcinzabki29 » śr cze 07, 2017 6:44 pm

Obrazek

Działa :viva:
Pozdrawiam Marcin

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 17786
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:

Błędy na forum ?

#66

Post autor: Lech-u » śr cze 07, 2017 8:16 pm

marcinzabki29 pisze: Działa
To na tym zdjęciu? Wygląda jakby nie działało!
:D
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

Miro
Arcymistrz
Posty: 4904
Rejestracja: ndz sty 13, 2013 8:29 pm
Lokalizacja: Centrum
Płeć:

Błędy na forum ?

#67

Post autor: Miro » śr cze 07, 2017 8:57 pm

Marcin, z tego co ja się orientuje, to barek do czego innego służy :razz:
https://www.youtube.com/watch?v=TmQUZTspNHs

Awatar użytkownika

marcinzabki29
Cesarz
Posty: 10975
Rejestracja: pn kwie 13, 2015 9:15 pm
Lokalizacja: Ząbki
Na imię mam: Marcin
Płeć:

Błędy na forum ?

#68

Post autor: marcinzabki29 » śr cze 07, 2017 8:59 pm

Aaaa, to na zdjęciu - chłodzenie lampeczki. Prawda, że mądre :hihi:
Działa gdy dostanie trochę prądu :wink:

Miro, to jest barek w garażu :)
Pozdrawiam Marcin


Wojtekxxx9

Błędy na forum ?

#69

Post autor: Wojtekxxx9 » śr cze 07, 2017 9:04 pm

marcinzabki29 pisze:Aaaa, to na zdjęciu - chłodzenie lampeczki. Prawda, że mądre :hihi:
Działa gdy dostanie trochę prądu :wink:

Miro, to jest barek w garażu :)
Prądu? Eee, tak to każdy potrafi. Miałem nadzieję że będzie bez prądu działało

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika

marcinzabki29
Cesarz
Posty: 10975
Rejestracja: pn kwie 13, 2015 9:15 pm
Lokalizacja: Ząbki
Na imię mam: Marcin
Płeć:

Błędy na forum ?

#70

Post autor: marcinzabki29 » śr cze 07, 2017 9:05 pm

Bez prądu też działa, bo nic się nie grzeje..... :-P
Pozdrawiam Marcin


Wojtekxxx9

Błędy na forum ?

#71

Post autor: Wojtekxxx9 » śr cze 07, 2017 9:07 pm



Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika

qpnix
Uzależniony
Posty: 634
Rejestracja: pn gru 21, 2015 9:44 pm
Lokalizacja: Piaseczno
Na imię mam: Lukasz
Płeć:

Błędy na forum ?

#72

Post autor: qpnix » pt wrz 29, 2017 10:19 pm

Największy błąd tego forum to wyłączenie tapatalka !!!

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 17786
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:

Błędy na forum ?

#73

Post autor: Lech-u » pt wrz 29, 2017 10:36 pm

Dzięki temu forum nareszcie działa.
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

Winter
Moderator
Posty: 1200
Rejestracja: pt lut 27, 2009 11:38 am
Lokalizacja: Sadyba
Na imię mam: Magda
Płeć:

Błędy na forum ?

#74

Post autor: Winter » sob wrz 30, 2017 4:31 pm

qpnix pisze:
pt wrz 29, 2017 10:19 pm
Największy błąd t
Całkowicie się zgadzam. Na tablecie zwykła wersja jest za mała.&

Nie będzie poprawny cytatu, bo mnie szlag trafi.
Ostatnio zmieniony sob wrz 30, 2017 4:32 pm przez Winter, łącznie zmieniany 1 raz.
Magda
----------------------------------
200L - roślinne, neony czerwone, bystrzyki, błyszczyki brylantowe, kiryski i glonojad
topics15/6898.htm

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 17786
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:

Błędy na forum ?

#75

Post autor: Lech-u » sob wrz 30, 2017 5:03 pm

Używaj wersji mobilnej na tablecie. Wciskasz trzy kropki I odznaczasz "Wersja na komputer".
I jest pięknie.
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

qpnix
Uzależniony
Posty: 634
Rejestracja: pn gru 21, 2015 9:44 pm
Lokalizacja: Piaseczno
Na imię mam: Lukasz
Płeć:

Błędy na forum ?

#76

Post autor: qpnix » sob wrz 30, 2017 10:09 pm

Jutro zbieram podpisy pod petycją o powrót TT

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 17786
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:

Błędy na forum ?

#77

Post autor: Lech-u » sob wrz 30, 2017 10:16 pm

Nie ma sprawy. Jak zbierzesz minimum 5000 podpisów (każdy podpis od innego usera FAWA) to TT wróci.
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

Winter
Moderator
Posty: 1200
Rejestracja: pt lut 27, 2009 11:38 am
Lokalizacja: Sadyba
Na imię mam: Magda
Płeć:

Błędy na forum ?

#78

Post autor: Winter » ndz paź 01, 2017 12:04 am

Lech-u pisze:
sob wrz 30, 2017 5:03 pm
Używaj wersji mobilnej na tablecie. Wciskasz trzy kropki I odznaczasz "Wersja na komputer".
Używam :razz:
Lech-u pisze:
sob wrz 30, 2017 5:03 pm
I jest pięknie.
Polemizowałabym. :?
Magda
----------------------------------
200L - roślinne, neony czerwone, bystrzyki, błyszczyki brylantowe, kiryski i glonojad
topics15/6898.htm

Awatar użytkownika

radmac
Fanatyk
Posty: 1060
Rejestracja: wt lut 25, 2014 8:23 pm
Lokalizacja: wola/śródmieście
Na imię mam: Jarek
Płeć:

Błędy na forum ?

#79

Post autor: radmac » ndz paź 01, 2017 7:51 am

winter pisze:
ndz paź 01, 2017 12:04 am
Polemizowałabym
+1

Awatar użytkownika

kukula
Gaduła
Posty: 125
Rejestracja: pn wrz 13, 2010 12:05 am
Lokalizacja:
Płeć:

Błędy na forum ?

#80

Post autor: kukula » ndz paź 01, 2017 10:36 pm

radmac pisze:
ndz paź 01, 2017 7:51 am
winter pisze: ↑wczoraj, o 23:04
Polemizowałabym
+1
+1=2
Darek

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 17786
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:

Błędy na forum ?

#81

Post autor: Lech-u » ndz paź 01, 2017 10:39 pm

4500 + 1 =4501
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

cinek1916
Zasłużeni
Posty: 2535
Rejestracja: pt sty 20, 2012 12:23 pm
Lokalizacja: Ulrychów
Płeć:

Błędy na forum ?

#82

Post autor: cinek1916 » ndz paź 29, 2017 9:32 am

Ostatnio w którymś wątku odkryłem, że jak zaznaczę wypowiedź np. Lech-ua "4500 + 1 =4501" i kliknę "odpowiedz używając cytatu" u kukula. Wychodzi cytat:
kukula pisze:
ndz paź 01, 2017 10:36 pm
4500 + 1 =4501
Słowa Lech-ua podpisane, że kukula. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi.
"I nie myśl, że to wstyd gdy dziś prosisz o pomoc,
jutro sam możesz być dla kogoś pomocną dłonią."

obrazek

Awatar użytkownika

marcinzabki29
Cesarz
Posty: 10975
Rejestracja: pn kwie 13, 2015 9:15 pm
Lokalizacja: Ząbki
Na imię mam: Marcin
Płeć:

Błędy na forum ?

#83

Post autor: marcinzabki29 » ndz paź 29, 2017 10:27 am

Jest to troszeczkę logiczne - tak wg mnie.
Wychodzi na to, że można zaznaczyć dowolny tekst i przypisać go dowolnej osobie klikając u niej - cytuj.

A ja mam od jakiegoś czasu inny problem.
Korzystając z telefonu nie mogę zaznaczać tekstu.
Pozdrawiam Marcin


ArekRaszyn

Błędy na forum ?

#84

Post autor: ArekRaszyn » ndz paź 29, 2017 11:14 am

Mnie cały czas wylogowuje z forum, loguje się średnio kilka razy dziennie :(
Nie wyłączam przeglądarki tym bardziej lapka, nie kasuje ciastek nie robię nic co mogło by sprzyjać wylogowywaniu.
:? :? :? :? :? :? :? :?

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 17786
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:

Błędy na forum ?

#85

Post autor: Lech-u » ndz paź 29, 2017 11:21 am

Lech-u pisze:
ndz paź 01, 2017 10:39 pm
4500 + 1 =4501
cinek1916 pisze:
ndz paź 29, 2017 9:32 am
Ostatnio w którymś wątku odkryłem, że jak zaznaczę wypowiedź np. Lech-ua "4500 + 1 =4501" i kliknę "odpowiedz używając cytatu" u kukula. Wychodzi cytat:
Hmmm, ja nie widzę tego o czym piszesz...

Proponuję, żebyś usunął "ciasteczka" (na dole strony po prawej).
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 17786
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:

Błędy na forum ?

#86

Post autor: Lech-u » ndz paź 29, 2017 11:22 am

ArekRaszyn pisze:
ndz paź 29, 2017 11:14 am
Mnie cały czas wylogowuje z forum,
Mnie też wylogowuje.
Sprawdzę, czy nie zmieniły się ustawienia serwera po ostatniej aktualizacji PHP (parę dni temu).
Ostatnio zmieniony ndz paź 29, 2017 11:22 am przez Lech-u, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

Miro
Arcymistrz
Posty: 4904
Rejestracja: ndz sty 13, 2013 8:29 pm
Lokalizacja: Centrum
Płeć:

Błędy na forum ?

#87

Post autor: Miro » sob lip 07, 2018 11:11 pm

Lechu, czy nie można wrócić do poprzedniego ustawienia tak żeby były widoczne np. moje wpisy w Aktualne Wątki podczas zalogowania a nie dopiero po wylogowaniu ?

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 17786
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:

Błędy na forum ?

#88

Post autor: Lech-u » ndz lip 08, 2018 7:29 am

Miro pisze:
sob lip 07, 2018 11:11 pm
Lechu, czy nie można wrócić do poprzedniego ustawienia tak żeby były widoczne np. moje wpisy w Aktualne Wątki podczas zalogowania a nie dopiero po wylogowaniu ?
Powinno tak być jak mówisz. Czyli, że Aktualne Wątki są widoczne po zalogowaniu i tam powinny być nieprzeczytane posty.
Tak jest w ustawieniach forum.

Może pokaż mi Print Screena, żebym zrozumiał o co chodzi.
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 17786
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:

Błędy na forum ?

#89

Post autor: Lech-u » ndz lip 08, 2018 7:31 am

U mnie jest tak:
Obrazek
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

Awatar użytkownika

Komarowa
Moderator
Posty: 1301
Rejestracja: pn lut 19, 2018 4:54 pm
Telefon: 508588445
Lokalizacja: Warszawa/Bemowo
Na imię mam: Agnieszka
Płeć:

Błędy na forum ?

#90

Post autor: Komarowa » ndz lip 08, 2018 7:48 am

U mnie też jest j/w.
Dzisjaj jest ok.
Sama zdecyduję, kiedy chcę dorosnąć.

Awatar użytkownika

Lech-u
Admin
Posty: 17786
Rejestracja: ndz paź 30, 2011 10:22 pm
Lokalizacja: Warszawa-Piaseczno
Na imię mam: Lech-u
Płeć:

Błędy na forum ?

#91

Post autor: Lech-u » ndz lip 08, 2018 8:17 am

Komarowa, jak wyżej, czyli tak jak pisze Miro, czy tak jak na moim obrazku?
Według ustawień forum to co jest na moim obrazku jest prawidłowe.
Więc jak jest u Was?
Pozdrawiam serdecznie
Lech-u

ODPOWIEDZ