Ostatni post z poprzedniej strony:
Może być ciekawie. W bezpośredniej rozmowie nie będzie dało się zamknąć tematu bo jest niewygodny

Ostatni post z poprzedniej strony:
Może być ciekawie. W bezpośredniej rozmowie nie będzie dało się zamknąć tematu bo jest niewygodnyDodano do tego postu po 26 minutach 9 sekundach
Ahr, wybacz, nie zgodzę się z Tobą. To forum nie istnieje od roku, czy dwóch, żeby można było powiedzieć, że zostało "wyhodowane" dla kasy. Żyje od wielu, długich lat i dotychczas obywało się bez zbiórek, ściep, czy reklam. Myślisz, że ktokolwiek czekałby pięć, czy osiem lat, żeby wreszcie zacząć zarabiać na reklamodawcach, którzy jak ktoś już wspomniał, raczej nie walą drzwiami i oknami. Czyli 2 dychy od Rogatka, może od Clariasa. No kokosy!
Do tego wystawy w Zoo i ostatnie 2 edycje WDA... A wszystko społecznie, dla idei.
Nic dodać, nic ująć. Tak się zastanawiam, dlaczego ktoś (tajemnicza siła, itd.) uparł się sp.., tzn zepsuć świetną atmosferę na forum i rozbić znakomita społeczność. Dla paru złotych ?! Niewiarygodne. Ma nadzieję, że FAWA się nie da. Rogatek, trzymaj sięHornet pisze: ↑śr sty 03, 2018 9:09 pmjestem na tym forum od dłuższego czasu i też mi się wydawało że jest to fajne miejsce bo są fajni ludzie... między innymi tacy którzy za dobre słowo, dziękuję i uśmiech podzielą się zdobytą przez siebie wiedzą, doświadczeniem, pomoga w sytuacji podbramkowej... a tu zonk pomyliłam się... ktoś to właśnie usiłuje przeliczyć na pieniądze... (pomijam to jakież ogromne)...
więc może jednak pozostańmy przy starym rozliczeniu za dobre słowo, dziękuję i uśmiech
To pokombinujcie jeszcze parę wieków, albo... przejrzyjcie posty powyżej to znajdziecie parę propozycji na darmowy serwer. Przestań mydlić ludziom oczy. Tu nie chodzi wcale o kasę na serwer i utrzymanie tylko, o to, że chcecie sobie skapitalizować forum. Po prostu przestańcie kłamać.
I nie uzbieracie. Jest rok 2018, mamy darmowe allegro, mamy darmowego olxa i facebooka i pierdyliard innych opcji, by się reklamować i pozyskiwać za free klientów. Jak wyskakujecie z pomysłami opłata za nick/avatar czy po 10zł za link do artykułu o aklimatyzacji rybek to tylko pokazujecie jakimi ignorantami jesteście i, że mówiąc kolokwialnie, 'nie umiecie w internety'. Nie przemyśleliście tej całej akcji w ogóle, a teraz próbujecie w nią dalej brnąć w imię zachowania twarzy. Tylko, ze dużo więcej byście zyskali jakbyście to odkręcili.
To może zamiast zamykać dyskusje, odsyłać do prywatnych wiadomości i kpić z użytkowników zacznijcie wyjaśniać swoje zdanie. Na razie zaliczyliście zajebisty zjazd w fajności wśród użytkowników i zaliczacie wtopę za wtopą.
Nie no, Mateusz, wiadomo, że bez fawy to nikt by do Ciebie nie przyszedł. Kłaniaj się w pas!Dodano do tego postu po 1 minucie 36 sekundach
Skoro nie wiemy o czym mówimy, to nam powiedz. Wszystkie niedopowiedzenia wychodzą ze strony administracji.
Dein, nie tylko dlatego się ośmieszają.
To już napisałem wcześniej w tym wątku. Ale też i mam nieodparte wrażenie, że Twój sukces (mniejszy czy większy - nieważne) ich strasznie boli. Oni uważają, że osiągnąłeś go wyłącznie dzięki ICH forum.
Nie liczyłbym za bardzo na to
O pieniadze... I nie o te 12zł tylko o to, ze Rogatek stale rozwija swoj sklep i poszerza oferte a w Maniaku pewnie obroty spadły. Dopóki Rogatek był małym lokalnym sklepem to nie przeszkadzał ale teraz zaczyna w dupe uwierac, że konkurencja sie powieksza. I to kosztem adminowego serwera!! Za darmo!!
Dodano do tego postu po 59 sekundach
A za reklame marki samochodów zapłaciłes?
Ty naprawdę jesteś taki naiwny czy walisz ściemę licząc na to, że jeszcze administracja Cię polubi ?
Serio? I jak się udawało tyle lat ciągnąć te nieszczęsne konkursy bez reklam?
Na lubieniu mi nie zależy jakoś specjalnie, a i pewnie naiwny jestem. Ale oceniam raczej trzeźwo. Sam osobiście nie łaże po innych sklepach, nie porównuje i nie analizuje. A jak mi się zdarzy raz na pół roku to tylko się wkurzam i sobie mówię, że więcej nie będę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość