Ogłoszenie obejmuje:
1) Terrarium szklane pionowe o podstawie 40(szerokość) x 35(głębokość) cm i wysokości 70cm. Drzwiczki 2-częściowe przesuwne.
Terrarium ma przerobioną przeze mnie górną część tak by wentylacja była dużo wydajniejsza a światło z lampy nie było pochłaniane przez szkło.
W terrarium znajduje się ścianka z korka oraz kilka innych elementów wystroju (giętkie liany oraz gałąź drzewa korkowego) – do poprawek i wykorzystania przez kupującego lub do łatwego usunięcia.
Szkło w stanie dobrym. Jedyna wyraźna skaza to wyszczerbienie jednych drzwiczek (pokazane na zdjęciu).
2) Lampa podwójna ReptiZoo (bez żarówek).
3) Niewielki układ LED – barwa czerwona, do obserwacji terrarium w nocy (światło czerwone nie przeszkadza nocnym gadom).
4) System do zraszania terrarium (własnej roboty) – bardzo wydajny system zrobiony z pompki do ekspresów i pojemnika spożywczego, posiada 2 dysze (w razie potrzeby można dodawać kolejne dysze), może wygląda mało estetycznie ale wydajnością przewyższa bardzo drogie systemy znanych firm.
Do obejrzenia i odbioru osobistego w Pruszkowie (koło Warszawy).
Cena 200 zł do negocjacji.
Link do olx (tam umieściłem więcej zdjęć):
https://www.olx.pl/d/oferta/terrarium-p ... ro_listing
.

Sprzedane, do archiwum.Dodano do tego postu po 21 godzinach 54 minutach 15 sekundach
Wysłane z mojego SM-A225F przy użyciu Tapatalka