Cześć,
Poszukuję po necie oświetlenia do glossy, mam już jedną świetlówkę aquel plant(starego typu) dedykowaną do obudowy akwarium glossy 125. Potrzebuję dokupić kolejną, niestety w obecnie dostępnych wersjach nie odpowiada mi rozłożenie niebieskich diod na środku świetlówki, w starszym typie lepiej to rozwiązano. czy w związku z tym jest szansa na oświetlenie innego producenta, które będzie pasować do uchwytów obudowy. Niestety nie mogę znaleźć nic poza chińczykami, co raczej mnie interesuję. Jestem w stanie poświęcić do 400PLN
Pz
aaster
Aquael plant do akwarium 80cm
-
- Uczestnik
- Fanatyk
- Uczestnik
To pytanie należy skierować do producenta....,jaki miał zamysł - na maila niestety nie odpowiedzieli. Może też ktoś kto się zna wypowie się.
Mi generalnie nie odpowiada ich rozłożenie - dlatego szukam zamiennika
-
- Gaduła
- Na imię mam: Piotr
Popatrz na ofertę Chihirosa. Z tego co pamiętam mają serię belek do montażu w akwariach z pokrywą.
Wysłane z mojego motorola edge 30 neo przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego motorola edge 30 neo przy użyciu Tapatalka
-
- Uczestnik
Chichiros ma wszystko na stelażu montowanym na krawędzi akwarium lub też podwieszane. Być może coś przegapiłem...
Ewentualnie może da sie AQUAEL LEDDY SLIM zamontować w pokrywie glossy:) - pewnie ktoś już próbował
Diversa LED Expert Kolor 19W
Ewentualnie może da sie AQUAEL LEDDY SLIM zamontować w pokrywie glossy:) - pewnie ktoś już próbował
Czy ktoś korzystał już z ledów diversa?Dodano do tego postu po 2 minutach 37 sekundach
Diversa LED Expert Kolor 19W
-
- Gaduła
- Na imię mam: Piotr
-
- Uczestnik
Faktycznie, szukałem na polskiej stronie... i jest to co mnie interesowałby. S518, która jest niedostępna już
w polskiej dystrybucji
Ale dzięki Boro

Ale dzięki Boro
Kontynuując poszukiwania trafiłem na necie na fluval aquasky 2.0. które można za pomocą adapterów montować w miejsce T5, także jest szansa że i w glossy da się montować, czy ktoś może próbował?Dodano do tego postu po 11 dniach 18 godzinach 59 minutach 17 sekundach